Per Osona i la Garrotxa

Un cap de setmana d’abril vam llogar entre cinc una autocaravana (que, per si no ho sabeu, ve a ser com viatjar dins un pis patera) i vam fer un distret itinerari per Osona i la Garrotxa, visitant Rupit, la Fageda d’en Jordà i Sant Feliu de Pallerols.

Rupit
Rupit. Ermita de Santa Magdalena.

Rupit

En primer lloc, a Rupit ens va caure una bona pedregada que ens va tenir confinats tota la tarda dins dels dos metres quadrats plens de trastos que teníem a l’interior del vehicle.

Aquarel·la amb una panoràmica de Rupit.
Rupit.

L’endemà ens va fer un dia fantàstic i vam fer la típica excursió fins al salt de Sallent (lògicament amb un camí completament enfangat), que estava espectacular. Per fer-vos una idea de les proporcions mireu a dalt a la dreta i veureu algunes persones. Penseu que a la foto només apareix una quarta part de la cascada, així que us podeu imaginar la impressió que feia.

Rupit, Itinerari per Osona i la Garrotxa
Salt de Sallent.

Des del mirador dels Bassis vam tenir una increïble vista de les cingleres.

Rupit, Itinerari per Osona i la Garrotxa
Rupit. Els cingles.

La Fageda d’en Jordà.

La resta del viatge us l’explico en dues paraules. Vam anar a parar al càmping Lava, just al mig de la zona volcànica de la Garrotxa i des d’allà vam visitar la Fageda d’en Jordà. No estava en el seu millor moment, però el silenci i la pau que s’hi respira val la pena (és que vam arribar tant tard que ja no hi havia ningú).

La Fageda d'en Jordà
La Fageda d’en Jordà.

Sant Feliu de Pallerols.

L’endemà al matí vam anar a Sant Feliu de Pallerols, un poblet molt maco, amb una sagrera molt ben conservada (zona ‘sagrada’ al voltant de l’església, on es tenia protecció contra la violència feudal).

Sant Feliu de Pallerols, Itinerari per Osona i la Garrotxa
Sant Feliu de Pallerols.

Finalment, al tornar cap a casa vam presenciar l’espectacular incendi d’un vehicle a Santa Coloma de Farners.

incendi

Després d’aquest itinerari per Osona i la Garrotxa, us ben asseguro que mai més tornaré a fer nit en una autocaravana. Si no puc anar d’hotel, em quedaré a casa.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Itinerari: veure el mapa

Què visitar a prop

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Afegeix una imatge si vols (només JPG)

En compliment del deure d'informar-te de les circumstàncies i condicions del tractament de les teves dades i dels drets que t'assisteixen, t’informo del següent:

  • Responsable del tractament: Alfons Martín Cornella.
  • Finalitat del tractament de les teves dades: moderar els comentaris per evitar el correu brossa i/o informar-te dels nous comentaris d'aquesta entrada de Rondaller.cat.
  • Conservació de les dades: les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que és exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant processos segurs.
  • Legitimació per al tractament: consentiment explícit a l'acceptar les condicions d'ús del formulari d'alta al butlletí.
  • Destinataris de les teves dades personals: no es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
  • Els teus drets: pots revocar el consentiment i exercir els teus drets a accedir, rectificar, oposar-te, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Alfons Martín Cornella, a l'avinguda de Lluís Companys, 27-37, escala 3, 4rt 1a, 08340 Vilassar de Mar, Barcelona, a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).